Login / Subscribe

Language: English | Nederlands | Français | Italiano | Español | Euskara

Aanmelden   
Games

Over onze Competities
Hoofdcompetitie
Dagcompetitie
Puntencompetitie
Combinatie Klassement
Overige Spellen

Leaderboard 2024
Leaderboard Overall
Vinnie
Combinatie Klassement
Vinnie
Hoofdcompetitie
Vinnie
Dagcompetitie
Luc Nilis
Puntencompetitie
Competitie Kalender 2024
Competitie Van Etappes Factor Type HC DC PC
Over onze Competities
Maak het wielrennen extra spannend
Wielerwedstrijden zijn spannend en leuk. Dat vinden wij ook! Om wielrennen nóg leuker te maken hebben we een aantal wielercompetities opgezet. De mensen die ons al kennen laten duidelijk verslavingsverschijnselen zien nadat ze met ons hebben meegedaan. Dus wat let je, probeer het eens! Op zijn minst zal je de koersen nog intensiever meemaken dan je al deed. En wie weet, misschien schuilt er in jou wel een uitstekende voorspeller van wielerkoersen. In dat geval loopt je het risico dat je er met de eeuwige roem vandoor gaat!

Veel plezier!

Hoofdcompetitie
In de hoofdcompetitie mag je voor de deadline een team van 65 renners maken. Met deze 65 renners probeer je een zo optimaal mogelijke score te halen gedurende de race. Per wedstrijd kan je maximaal 28 renners beschikbaar hebben in je wedstrijdteam. 15 van die renners mogen worden opgesteld per etappe, de rest moet in die etappe op de bank plaatsnemen. Ook hier geldt dat je tot uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de etappe een startlijst van 15 renners moet samenstellen uit jouw 28 beschikbare renners.

Dagcompetitie
De dagcompetitie stelt je in staat om voor elke etappe 12 willekeurige renners te selecteren. Je mag tot 15 minuten vóór aanvang van elke etappe een team samenstellen. Gebaseerd op het aantal behaalde punten en ingevulde startlijsten ontvang je een score die meetelt voor het algemeen klassement.
 
Puntencompetitie
Deze competitie is uitstekend geschikt voor mensen met weinig tijd. In deze competitie mag je 20 renners opstellen voor de race. Slechts één keer een team samenstellen, gebaseerd op een speciaal puntensysteem, dat is alles. Daardoor is deze competitie iets statischer dan de overigen, al is het puntensysteem bijzonder uitdagend.
--- advertentie ---